tetamu kehormat

Tuan tanah

Kisah si aku..

Sejak lahir mak ayah aku bagi nama Mohammad Yusman ............ . . . .  .Takde apa-apa keistimewaan yang sangat istimewa kat diri aku. Macam orang biasa je.

Berasal dari keluarga sederhana. Dan impian utama aku, nak jadi yang terbaik for my ayah dan mak. Kepala otak aku jenis enjoy je. Orang kacau aku senyum je. Orang cari pasal tangan je bercakap. Heheh...

Aku wujudkan blog ni, sekadar nak berkongsi cerita dengan orang lain yang bermurah dan baik hati sudi melawat ke blog ni. Bukan nak cari popular, tapi nak tambah kenalan. Kengkadang aku baca info2 dari mana2, pastu kalau cambest aku kongsi la dalam blog ni. Ilmu walaupun secebis bila kita kongsi kat orang besar maknanya..kan??kan??kan???!!!

Sekarang ni aku masih belajar kat IPG Ipoh as a TESLian. Mungkin dah memang rezeki aku sebagai guru BI. So aku tak leh nak sia-siakan peluang yang dah terbentang neh. Dah la jauh dari umah.

Setakat ni aku masih mencari-cari ilmu dalam dunia blogging ni. Blog pun tersangat lah jarang nak berupdate. Hehe. Nak kenal bleh la add kat pesbuk tu.


No comments:

Post a Comment

Terima kasih sudi membaca..
Sudi-sudikanlah follow dan komen..
Anda semua memang baik.. ^_^