tetamu kehormat

Tuesday, October 11, 2016

Selamat pagi

Alhamdulillah masih diberikan kesempatan untuk kita bangun dan meneruskan ibadah serta amalan sebagai seorang hambaNya.

Morning view dari bilik asrama yang aku diami untuk minggu ni. Roomate takde sebab dia gi tidur luar. Aku rasa dia bawak family atau isteri dia kot. Terpaksala aku sengsorang termenung dalam bilik ni. Rasa janggal lak pagi ni. Biasanya awal pagi dalam pukul 6 lebih dah bersiap-siap nak gi sekolah. Harini boleh lepak duduk lagi. Tak payah fikir nak start kereta. Hehe. Bagi tupai merah tu rehat dulu harini. Hari pertama dia dibasahi embun malam. Biasa la anak manja, parking dalam garaj, kat sekolah parking bawah kuarters. Terjaga baq ang.

Harini mulakan kursus. Syukur slot harini tak sampai malam. Rasanya malam nanti boleh la keluar merayau kalau ada yang pegi. Hehe. Kalau tak, mereput jela dalam bilik.

InsyaAllah, semoga Allah lapangkan hati dan dada kami, mudahkan kami menerima ilmu sepanjang kursus ni, semoga ibadah kami minggu ini diberkati, dirahmati, dan sentiasa dalam perlindungan Allah. Hadir kursus pun niat kerana Allah.

No comments:

Post a Comment

Terima kasih sudi membaca..
Sudi-sudikanlah follow dan komen..
Anda semua memang baik.. ^_^