tetamu kehormat

Tuesday, September 1, 2015

Action Research Seminar 2015

InsyaaAllah, esok dah mula pembentangan seminar kajian tindakan (action research) untuk bebudak IPG Ipoh batch 2012. Turn aku pun esok, sesi pertama.

Didoakan semoga semuanya berjalan lancar. Semoga apa yang telah kami usahakan selama ni membuahkan hasil. Lepas seminar, sedia untuk hardbound, pastu proposal pulak. Semua dalam masa yang agak singkat.

Bak kata pensyarah, sabar. InsyaaAllah ada hikmahnya.

Harini siap sedia untuk esok. Ummi aku suruh datang kenduri anak sedara dia arini pun aku terpaksa tolak. Maaf ye ummi. Ada hal yang lebih penting nak diselesaikan. Lepas bentang esok kena sedia montaj pulak lagi. InsyaaAllah untuk kali terakhir ni, aku akan cuba yang terbaik. Moga takde dah dugaan2 sebelum ni. Dah cuba nak elak, tapi tetap datang.

Semoga berjaya Unit K IPG Ipoh. Doakanlah urusan kami dipermudahkan dan mampu mencapai kejayaan.


No comments:

Post a Comment

Terima kasih sudi membaca..
Sudi-sudikanlah follow dan komen..
Anda semua memang baik.. ^_^