tetamu kehormat

Wednesday, April 1, 2015

Whiz Kidz 2015

Alhamdulillah selesai dah English Camp Whiz Kidz hari sabtu lepas. Hehe post ni lambat sket sebab still sibuk dengan macam2 hal lain.

Walaupun kitorang sibuk dengan proposal action research yang kena hantar jumaat, pastu jumaat tu jugak kena datang ipg untuk sesi pra refleksi praktikum, petang jumaat perambat balik kuala kangsar untuk persiapan english camp lak. Penat takyah nak cakap la. Abih sendi2 rasa macam nak tercabut. Tidur pun lambat.

Tapi, syukur gak berjaya selesaikan camp ni. Cari pengalaman sebelum jadi guru yang sebenar. 27 orang fasilitator nak uruskan 140 orang murid. Cukup mencabar.

Sepanjang camp aku banyak masa duduk dalam makmal komputer je. Hehe. Tugas aku kena sediakan montaj. Walaupun tak seberapa, menjadi la jugak. Terima kasih untuk rakan-rakan photographer sebab bagi kerjasama.

Tahniah untuk para sahabat sekalian. Tahun akhir ni kita sama-sama la amik peluang nak luangkan masa bersama. Lepas ni gerenti takde dah. Masing-masing dengan urusan sekolah sendiri.


Budak2 gembira, fasilitator puas hati
Posing jap ngan hasil otak aku. Hehe. Maaf la design kurang memuaskan. Amatur katanya.


No comments:

Post a Comment

Terima kasih sudi membaca..
Sudi-sudikanlah follow dan komen..
Anda semua memang baik.. ^_^