tetamu kehormat

Saturday, March 14, 2015

cawan kembali sumpak

Salam..

Lama dah tak post entri ni. Sejak akhir-akhir ni sibuk je manjang ngan urusan seharian. Macam-macam hal berlaku dalam kehidupan aku dan sejak tu aku menyepi kejap dalam blog ni.

So, sebagai pembuka tirai hidup baru cawansumpak, meh belanja sikit design2 bas dan trak yang aku buat bila dah bosan. Hehehe..

Volvo FH...prime mover idaman
Scania R-series topline...kalau dapat ni pueh hati

design baju bas persiaran


design baju bas ekspres
Sebabkan minat aku kat bas dan trak, bila dah bukak photoshop pun nak buat design pasal benda2 ni jugak. Kadang-kadang kerja pun tak jalan. Haha..

Semua ni saje je aku buat nak release tension sambil hilangkan bosan. Skill2 photoshop ni kalau lama tak digunakan bleh lupa gak. Design yang aku buat ni pun takde kena mengena dengan mana2 syarikat. Haha. Rekaan je tu. Tapi kalau ada rezeki bukak syarikat transport, inshaaAllah apa salahnya kan?


No comments:

Post a Comment

Terima kasih sudi membaca..
Sudi-sudikanlah follow dan komen..
Anda semua memang baik.. ^_^