tetamu kehormat

Saturday, March 30, 2013

Sudah sampai sini

Macam tajuk lagu BPR. Hehe. Alhamdulillah semalam aku selamat sampai kat ipg terchenta. Amik bas star shuttle dari lcct ke medan gopeng. Pastu mintak jasa baik kawan aku amik kat situ. Aku ingat aku sampai dulu. Last2 diorang gak yang tunggu aku. Terima kasih la kawan kawan sebab sudi tunggu.

Senyap je asrama ni. Macam macam spekulasi aku buat.

Mungkin ramai yang balik kampung.

Mungkin ramai yang pi langkawi tengok LIMA.

Mungkin ramai yang tak bangun lagi.

Mungkin ramai yang tak balik tapi semua senyap dok sibuk ngan assignment.

Aku tak start lagi. Huwaaa. Dari bangun tido sampai skang asyik nak menguap je. Sambung tido pun best gak neh. Assignment? Nanti pikir. Lalalalaaaa

No comments:

Post a Comment

Terima kasih sudi membaca..
Sudi-sudikanlah follow dan komen..
Anda semua memang baik.. ^_^