tetamu kehormat

Sunday, March 10, 2013

Kembara seni

...konon.. Buat trip ke KL, pegi ngan lecturer seni visual, melawat pusat kraf, trick museum, balai seni visual. Takleh ke nak panggil kembara seni? Hehehe..

Best gak bila melawat tempat2 macam ni. Tengok lak karya karya pelukis pelukis yang terer terer belaka. Sampai senget senget badan aku nak meneliti lukisan tu. Tapi nampaknya aku belum memiliki kemahiran tersebut. Nampak macam kena conteng je. Tapi aku tau, walaupun lukisan2 tu nampak macam budak darjah 3 pun bleh buat, bukan semua orang bleh hasilkan lukisan camtu. Sangat abstrak, makna tersirat.

Alhamdulillah semua berjalan lancar. Perjalanan 2 hari 1 malam pun tak penat sangat. Ngantuk je sebab malam tu tido kul 4 pagi. Lepak, sembang ngan member, sambil menjaga keselamatan.

Tu la first time aku gi i-City, pusat kraf, balai seni visual. Dan aku tak tau la nak pegi lagi ke tak tempat2  ni. Tak sampai seru lagi.



No comments:

Post a Comment

Terima kasih sudi membaca..
Sudi-sudikanlah follow dan komen..
Anda semua memang baik.. ^_^