tetamu kehormat

Sunday, March 3, 2013

Bila ber'assignment'

Bila assignment takde, boring. Bukak fesbuk pun rasa boring gak. Tu masa takde. Bila dah ada assignment, makin rajin nak online. Tapi yang peliknya fesbuk jadi best lak. Rasa melekat taknak bukak page lain. Cehh

Kacau betul la setan2 ni. Bila nak buat baik tu la ada benda jahat menghasut.

Sekarang ni rajin je aku online guna henset sebagai modem. Best woo laju. Yang tak best 3 hengget sehari caj dia. Demi nak online tanpa gangguan, aku redah je la.

Lepas bayar repair moto tadi, aku dah buat kira2 balik. Nak tanggung hidup lagi 4 bulan. Aiseh... Makan nasi ngan telur je la lepas ni. Takpe syukur bleh makan lagi. Fikir ada orang yang lebih susah nak cari makan. Tu pun kalau dapat makan sehari sekali syukur sangat2 dah. Hmmm..

Pastu teringat mak ayah. Ntah2 diorang duk bersembur taik gigi bercerita aku kat sini sibuk study nak jadi cikgu. Aku? Elok je duduk dengar lagu, tengok movie, bukak fesbuk. Harapan mak ayah tinggi menggunung nak aku berjaya. Tapi aku nak naik bukit pun malas.

No comments:

Post a Comment

Terima kasih sudi membaca..
Sudi-sudikanlah follow dan komen..
Anda semua memang baik.. ^_^