tetamu kehormat

Wednesday, February 27, 2013

Dah ada kuda

Sebelum ni asyik tunggang kuda orang je. Skang ni dah naik kuda sendiri. Hehe. . .

Bukan kuda yang ada bunyi kedekut kedekut tu eh. Hok ni kuda besi jah.

Sebelum 'terdesak' ni, bleh la aku slow2 guna duit untuk beli moto. Nak amik moto hebat pun tak mampu. Cukup la sekadar sebagai pengangkutan aku. Kawan aku tolak pun dengan harga yang mampu dibayar. At least semester ni takde la aku guna duit beli benda merapu. Ada gak faedahnya nanti, especially masa praktikum. Dah jadi cikgu kang bleh la nak rembat ER6n ke. Masa ni Kriss 120sport pun rasa berharga.

Walaupun tak abih throttle bleh cecah 140km/j, aku tak sanggup nak bantai lelaju selalu. Kang enjin lak problem, rabak poket aku. Kot2 kalau jaga leklok bleh sampai ke anak cucu. Haha. Mana la tau zaman depa nanti moto camni dah tak pandang. Bleh gak jadi bahan sejarah.

Harap2 la kali ni aku bleh manage perbelanjaan aku dengan baik. Baucer buku pun dah dapat. Tapi pening tak tau nak beli apa dengan syarat 80% untuk beli buku. Buku kami takdak kat kedai laaa.

Menanti kemunculan elaun buku dan claim tiket nak sara hidup aku balik. Skang ni pun dah ala ala hujung sem. Elaun 6 bulan selamat dikorbankan tak sampai 6 minggu.

No comments:

Post a Comment

Terima kasih sudi membaca..
Sudi-sudikanlah follow dan komen..
Anda semua memang baik.. ^_^