tetamu kehormat

Monday, November 5, 2012

Setahun sudah

Ye ke setahun? Tak cukup lagi kot. Tapi takpe la. Kira setahun gak. Hehe. Alhamdulillah selesai last payyperrr kemarin. So....merdeka untuk sem ni.

Tak rasa lak tetibe dah nak abis sem. Awal tahun dulu macam lama je nak cukup setahun. Skang ni dah rasa macam kejap je. Tapi walaupun exam dah abis, otak tak abis2 lagi pikir pasal exam tu. Tawakal je lah harap2 lulus.

Senior ngan junior lain ada yang tak abis exam lagi. Haha. Yang dah abis tak tau nak buat apa. Ada seminggu lagi nak balik.

Balik cuti ni macam biasa kena la kemas bilik sebab pelajar KDC nak guna. Aku dah la pemalas bab2 kemas bilik ni sampai clear. Dah macam orang nak pindah bilik.

No comments:

Post a Comment

Terima kasih sudi membaca..
Sudi-sudikanlah follow dan komen..
Anda semua memang baik.. ^_^