tetamu kehormat

Saturday, November 10, 2012

Penantian menanti

Haihh. Ngantuk weyh duk kat airport nih. Dah la dalam bas tak berapa nak tido. Ni nak tunggu sampai kul 10. Nasib baik la jumpa soket. Kalau tak memang tak bernyawa sang lappy aku.

Dengar2 kat Lawas arini blackout. Haha. Baru cadang nak menggunakan segala kemudahan di henset. Ni dah pikir balik. Kena la berjimat. Sampai umah kang banyak nak buat laporan ketibaan.

Aktiviti semasa. On laptop, main game, online, off laptop, tengok muka kawan, jeling sana sini, tackle awek, boring, on laptop balik. Kalau ada orang belanja kepsi ke mekdi masa ni best gak.

Sampai je aku kat rumah kang dengan rasminya aku mengumumkan akan jarang la aku nak update blog neh. Entah2 dua tiga ari nak stat kuliah baru aku terupdate. Bizi melayan kerenah keluarga dan anak2. lalala..


No comments:

Post a Comment

Terima kasih sudi membaca..
Sudi-sudikanlah follow dan komen..
Anda semua memang baik.. ^_^