tetamu kehormat

Tuesday, November 6, 2012

Cuti dah ke??

Rasa macam dah cuti. Haha. Kemarin ahad yang sepatutnya cuti, kitorang duk exam. So arini anggap cuti je la. Merayau je keje. Exam sabtu ngan ahad still ada efek kat aku sampai arini. Terkeliru.

Arini kali keberapa ntah aku sampai taiping. Saje nak abihkan duit yang memang dah abih. Sebelum tu sempat datang melawat kawan aku yang baru lepas operation kat lutut. Jalan bertongkat lagi. Tapi budak ni hati kering sket. Haha.

First time tadi masuk zoo taiping. Kawan2 belanja. Macam biase la. Kalau dah kat bilik pun iras2 zoo. Masuk zoo memang perangai otak berair je. Jumpa singa jadi singa. Jumpa beruk jadi beruk. Jumpa buaya seram sket. Sebab jarak seinci je ngan buaya. Kalau takde pagar sah2 ada yang menggelupur.

Balik2 je hujan pun lebat. Kat atas highway slow je member drive. Siap bleh kena potong ngan trailer. Alhamdulillah selamat sampai kat asrama. Penat gak merayau. Sempat lagi layan pool dua round.

Thanks la sahabat2 ku. Korang belanja aku arini. Kalau tak memang nganga je la. Poket dah kering. Masuk zoo rasa macam taknak keluar je. Rasa rugi RM12 bila keluar. Haha. Bleh la keje part time kat situ. Bersihkan kolam buaya tembaga. Huh seram.

No comments:

Post a Comment

Terima kasih sudi membaca..
Sudi-sudikanlah follow dan komen..
Anda semua memang baik.. ^_^