tetamu kehormat

Friday, October 5, 2012

Selesai sudah BIG

Alhamdulillah BIG untuk semester ni dah selesai. Dah dua kali tangguh, at last jadi gak. BIG kali ni senang sket, buat dalam kampus je tak payah nak kuar jauh2. Jimat masa jimat fulus.

Aktiviti kitorang senang je. Mengemas stor peralatan sukan. Tak sangka lak banayk benda nak dikemas kat stor tu. Biasa masuk pinjam alat je. Hari ni baru tau yang dalam tu bukan alat sukan je ada. Macam2 ada mengalahkan astro.

Bersyukur sangat2 sebab semua berjalan lancar. Dalam kertas kerja 7 jam, tapi semua setel 3 jam. Kengkawan pun semua beri kerjasama. Semua hulur tangan. Aku sebagai pengerusi memang rasa sangat bersyukur + puas hati + gembira + lapar + haus + penat. Tapi yang tiga last tu tak kisah sangat sebab dah merasa tiga yang first.

Hujung minggu ni akan ku manfaatkan sebaik mungkin untuk bersama dengan bantal dan tilamku. Seminggu ni memang tak cukup tido je. Huhu..

No comments:

Post a Comment

Terima kasih sudi membaca..
Sudi-sudikanlah follow dan komen..
Anda semua memang baik.. ^_^