tetamu kehormat

Saturday, October 6, 2012

Permulaan hari

Alhamdulillah. Dua keping roti canai dah selamat bersemadi dalam perut aku. Arini takde plan lagi nak buat apa. Biasa tu weekend je ada la projek bisnes aku ngan Kimi. Arini mamat tu lak pegi cameron. Aku pun ikut cuti. Heheh.

IPG Ipoh pun dah terima bas baru. Scania tu. Best la driver bas pasni layan teknologi scania. Dah la bas lowed setanding waja. Aku rasa bas lama tu tetap jadi idola. Bleh lalu semua permukaan jalan, tinted gelap semacam. Kot2 dulu anak2 vip ngan artis yang study kat sini. Tu yang tinted ala kereta menteri.

Rindu lak kat anak sedara aku tu. Hehe. Terbayang kenakalan diri beliau. Dah besar nanti bleh la ikut aku main bola petang2.


No comments:

Post a Comment

Terima kasih sudi membaca..
Sudi-sudikanlah follow dan komen..
Anda semua memang baik.. ^_^