tetamu kehormat

Sunday, October 21, 2012

Customize your mustang

Haha. Bila dah dilanda kebosanan, aku pun setat la nak buat benda2 yang bleh ilangkan boring...

Arini bukak website Ford. Terjumpa sesuatu. Kalau bukak Ford Malaysia memang tak jumpa benda nih.

Customize your dream Mustang. Tu la bendanya cheq nak habaq kat ang. Bleh klik link Ford Mustang ni, pastu klik kat benda warna merah tu.

Kat sini bleh la buang boring design mustang kita ikut citarasa. There's a lot of accesories that we can choose. Pilih je ikut suka. Kat situ gak diorang bagi markah untuk design yang kita buat.

Karya aku, simple je.. Amik keter Shelby GT500.


No comments:

Post a Comment

Terima kasih sudi membaca..
Sudi-sudikanlah follow dan komen..
Anda semua memang baik.. ^_^