tetamu kehormat

Thursday, July 19, 2012

Abakus oh abakus 2

Alhamdulillah tadi selesai gak terangkan tentang penggunaan abakus kat dalam kelas. Entri sebelum ni aku ada kata nak post pasal cara2 nak guna abakus kan? Tapi semalam aku terjumpa satu modul pengajaran bakus kat internet. Modul ni diterbitkan oleh Kementerian Pelajaran Malaysia. So aku rasa tak payah la aku nak terangkan sangat. Boleh klik link ni --->Modul Abakus Kementerian Pelajaran Malaysia.

File modul ni adalah dalam bentuk pdf. So kena download dulu baru boleh bukak. Klik je kat link tu nanti akan muncul tetingkap download. Hehe. Senang je.

No comments:

Post a Comment

Terima kasih sudi membaca..
Sudi-sudikanlah follow dan komen..
Anda semua memang baik.. ^_^