tetamu kehormat

Thursday, June 21, 2012

Penat

Huhu. Baru berapa hari bukak sem dah penat dah. Masalah tak cukup bilik kuliah memang perit nak urus. Kene lak jadual sampai kul 7 petang. Haha. Baru la aku rasa camna penatnya jadi KU.

InsyaAllah minggu depan boleh la aku setelkan hal kelas aku. Bleh la rilek sket. Hehe.

Beberapa ari ni aku tak berkesempatan nak update blog. Skang lak dah stat fokus untuk battle of the band. Semalam dah try kat jamming studio. Alhamdulillah semua ok. Tapi masih banyak yang boleh diperbaiki. Chewah macam komen cikgu dalam buku latihan je.

Lagu yang band aku pilih, Pieces dari Sum41 ngan Bulan 8 di Sandakan. Kitorang dah modified sket lagu ni. Tapi still mengekalkan tempo, muzik dan lirik asal. Hehe.

Tinggal seminggu je lagi. Buat masa ni kitorang tak target nak menang lagi. Kitorang pun join bukan untuk menang. Tapi harapan nak menang tu memang ada la. Sape yang taknak kan.

Result exam aritu pun tak keluar lagi. Minggu depan la kot. Risau tu memang ada. Tapi aku takkan terkejut kalau ada subjek yang aku terrgagal. By the way aku berharap gak takde yang gagal. Mudah mudahan je lah.

No comments:

Post a Comment

Terima kasih sudi membaca..
Sudi-sudikanlah follow dan komen..
Anda semua memang baik.. ^_^