tetamu kehormat

Friday, May 11, 2012

Segmen: Geng Blogger


Hehe. Kali pertama yusz join segmen sepanjang berblog. Kali ni join segmen dari Aisyah Humaira'.

Kalau berminat boleh la klik banner kat atas tu ye. Yusz join kategori Geng Blogger C.

Tarikh tutup segmen, 12 Mei 2012.

Sekian....

12 comments:

  1. terjah dari segmen yang sama :)

    http://lifedearstory.blogspot.com/2012/05/segmengeng-blogger.html

    ReplyDelete
  2. Trjah dr segmen yg sama n geng blogger yg same.. (:

    ReplyDelete
  3. Datang dari segmen yang sama . Jemput singgah sambil join giveaway saya
    http://atirahhayati.blogspot.com/2012/05/segmen-geng-blogger.html

    Follow kalau sudi . =)

    ReplyDelete
  4. Arol Mubin datang terjah blog nie! Kita dari Geng Blogger yang same! :)

    P/S : Nak tahu tak kenapa ramai panggil Arol Mubin "ATOK"? Jomlah singgah blog Arol! :D

    ReplyDelete
  5. terjah balik dari segmen yang sama :)

    http://alittlething-calledlove.blogspot.com/2012/05/segmen-geng-blogger.html

    ReplyDelete
  6. terjah sini dr segmen sama :)

    damnright-welcomestalker.blogspot.com/2012/05/segmengeng-blogger.html

    ReplyDelete
  7. salam singgah dari segmen yg sama..Kita dri geng blogger yg sama la..Da follow cnie..follow balik klu sudi dan br ikhlas..:)

    http://ifahshhily.blogspot.com/2012/05/segmengeng-blogger.html

    ReplyDelete
  8. Singgah dari segmen dan geng blogger yg sama ^^!

    http://n-mcd.blogspot.com/2012/05/segmengeng-blogger.html

    ReplyDelete
  9. salam kenal. dah follow awak.

    singgah dari segmen blogger aisyah humaira'.

    jemput ke blog saya.

    http://mohdnaser.blogspot.com

    ReplyDelete
  10. salam perkenalan..bw here(^_^)..dtg melawat geng blogger yang sama

    ReplyDelete
  11. hye saya Am . pemilik blog amercorner.

    Saya berumur 18 tahun :D muda lagi kan ahok hok hok . dah nak 19 bulan june ni ..

    apapun itulah sikit dr pengenalan saya dengan blog ini..


    saya datang dengan tiga hajat .
    1.saya follow blog ini jika belum
    2.saya dari segment yang sama. gang blogger by niera.
    3.Saya amat mengharapkan kunjungan balik dari tuan punya blogger.

    http://amercorner.blogspot.com/2012/05/segmengeng-blogger-by-aisyah-humaira.html?showComment=1336967709831#c7942352362741689532

    ReplyDelete
  12. hye saya Am . pemilik blog amercorner.

    Saya berumur 18 tahun :D muda lagi kan ahok hok hok . dah nak 19 bulan june ni ..

    apapun itulah sikit dr pengenalan saya dengan blog ini..


    saya datang dengan tiga hajat .
    1.saya follow blog ini jika belum
    2.saya dari segment yang sama. gang blogger by niera.
    3.Saya amat mengharapkan kunjungan balik dari tuan punya blogger.

    http://amercorner.blogspot.com/2012/05/segmengeng-blogger-by-aisyah-humaira.html?showComment=1336967709831#c7942352362741689532

    ReplyDelete

Terima kasih sudi membaca..
Sudi-sudikanlah follow dan komen..
Anda semua memang baik.. ^_^