tetamu kehormat

Sunday, May 13, 2012

Segmen: Follower Pilihan Niera

Cakk!!

Hehe. Sekarang dah mula rajin join segmen2 dalam blog neh. Segmen seterusnya, follower pilihan niera. Reward? Kalau terpilih sebagai blogger pilihan, blog anda akan di review oleh cik Niera selama 2 minggu. Lama kan? Cik Niera memang baik.


Syarat? Alaa senang je. Nak tau lebih lanjut bleh klik kat banner. Jom la join. Jom laa. Jom laaa...

19 comments:

  1. dtg dan folo sni...dari blog niera :)

    ReplyDelete
  2. bw here...nice belog :)meh jemput ke belog saya :)

    http://ameera2793.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. datang sini dari segmen yg sama...
    jemputlah ke blog miss z

    http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/05/segmen-follower-pilihan-niera.html

    ReplyDelete
  4. senarai peserta dah diupdate :)

    http://aisyahhumaira99.blogspot.com/2012/05/senarai-peserta-follower-pilihan-niera.html

    tenQ sudi join :)
    moga ada rezeki blog anda :D

    ReplyDelete
  5. visit dari segmen yang sama :)

    http://alittlething-calledlove.blogspot.com/2012/05/segmen-follower-pilihan-niera.html

    ReplyDelete
  6. Haii Nani dtg dr segmen yg sama....

    Jom dtg blog Nani :))

    http://n-mcd.blogspot.com/2012/05/segmen-follower-pilihan-niera.html

    ReplyDelete
  7. salam..saya singgah melawat..dari segmen same..gud luck ye..jom jmput ke blog saya di http://akmaluv90.blogspot.com/2012/05/segmen-follower-pilihan-niera.html thanx tau:)

    ReplyDelete
  8. dr segmen yg sme

    http://fitrah-cahayafitrah.blogspot.com/2012/06/segmen-follower-pilihan-aisyah-humaira.html

    ReplyDelete
  9. Hye , Farie dari segmen yang sama .
    Farie blogwalking dekat sini , datang ke blog Farie jugak yea , terima kasih . :)

    http://fariefaraway.blogspot.com/2012/05/segmen-follower-pilihan-niera.html

    ReplyDelete
  10. Datang dari segmen yang sama .
    Blogwalking ke blog yang serba comel ni . Follow kalau sudi . :)
    http://atirahhayati.blogspot.com/2012/06/segmen-follower-pilihan-niera.html

    ReplyDelete
  11. zz dtg dr segmen yg sama.. =)

    http://zierwazainal.blogspot.com/2012/06/segmen-follower-pilihan-niera.html

    ReplyDelete
  12. hi bw n follow :) dari segmen yg sama

    http://embunkasehmutiara-kasehmutiara.blogspot.com/2012/06/segmen-follower-pilihan-niera.html

    ReplyDelete
  13. dari segmen yang sama

    jemput-2 lah datang ke blog saya ^^

    http://apink221.blogspot.com/2012/06/segmen-follower-pilihan-niera.html

    ReplyDelete
  14. done folow! --> 68

    kekapasberceloteh.blogspot.com/2012/05/segmen-follower-pilihan-aisyah-humaira.html

    ReplyDelete
  15. dr segmen yg sama..bw sini..#69

    http://sukacakapsorang.blogspot.com/2012/05/segmen-follower-pilihan-niera.html

    ReplyDelete
  16. Salam.. yuyu dari segmen yang same..
    done follow u.. follow me back k..

    http://sayeshukepink.blogspot.com/2012/06/segmen-follower-pilihan-niera.html

    ReplyDelete
  17. hye...
    dr segmen yg sme ^^
    done follow
    http://iemagurlz.blogspot.com/2012/05/segmen-follower-pilihan-niera.html

    ReplyDelete

Terima kasih sudi membaca..
Sudi-sudikanlah follow dan komen..
Anda semua memang baik.. ^_^