tetamu kehormat

Wednesday, May 16, 2012

Dua sudah..dua lagi

Alhamdulillah tadi telah berlangsung exam untuk paper child development dengan jayanya. Nasib baik aku bleh jawab dengan ati yang tenang walau perut menendang-nendang. Lepas ni bleh la rehat kejap. Minggu depan ada lagi 2 paper.

Tak lama lagi dah nak balik. Yeahoo!! Mommy..daddy...I'm coming (amboi........)

Lesen dah ada. Balik nanti bleh la aku lak yang drive. Kesian kat ayah aku. Dah berzaman asyik dia je yang drive. Dah la dekat sangat, 4 jam. Huhu.

Lepas ni bleh bawak cik adik... Ehem!! Tak bleh! Dosa! Nak bawak anak orang, dapatkan surat pengesahan tok kadi dulu. Lepas tu sukati la nak bawak ke mana2. Ke bulan pun boleh.

^_^ Ok. Baik mak.. ^_^

4 comments:

  1. jln2 sini..

    aku ade lesen tp x drive..lg teruk

    ReplyDelete
    Replies
    1. yg tu takpe..jgn takde lesen tapi drive selamba..

      Delete
  2. singgah sini...salam perkenalan ;)

    ReplyDelete

Terima kasih sudi membaca..
Sudi-sudikanlah follow dan komen..
Anda semua memang baik.. ^_^