tetamu kehormat

Thursday, February 2, 2012

Sabar je la

Arini tetibe ade perkara yang agak menyakitkan hati orang2 sabah sarawak. Heboh pasal ade sorang pompuan yang menghina orang sabah dan sarawak kat twitter. Ramai gak yang post bende ni kat pesbuk. Heh..

Ni bukan pertama kali. Sebelum ni pun dah banyak tapi yang dihebohkan sikit je. Sakit ati tu memang la. Tapi dalam hal ni tak payah la nak emotional sangat2 kat pesbuk. Bukan dia tau pun kalau kita setakat maki hamun kat printscreen yang di post tu.

Mungkin budak ni tak tengok lagi dunia luar. Terperuk kat tempat dia je. Aku pun bengang gak bile heboh pasal kes2 macam ni. Tapi diam je. Tapi kalau jumpe depan mate sape yang buat tu memang aku pegang la. Takyah cakap banyak. Kalau nak cakap puntunggu lepas belasah. hehe..

Tak payah la heboh2 ye. InsyaAllah sampai mase nanti ade la balasan die. AKu harap gambar tu bukan gambar yang di photoshopkan oleh pihak2 tertentu yang sengaje nak pecahbelahkan rakyat. Sarawak, Sabah, Semenanjung, kite sume tetap rakyat Malaysia. Insan biase yang ade kelemahan dan kekurangan.

3 comments:

  1. uuuu hangat2...ape cer yusz...aku xtaw pun...heeheh...

    ReplyDelete
  2. alaa ade kat pesbuk..hehe...

    ReplyDelete
  3. datang godek2 blog ni & sempat follow sekali...
    jemput datang & follow balik....
    http://sayagilerpurple.blogspot.com/2012/02/entry-tak-de-tajuk.html

    ReplyDelete

Terima kasih sudi membaca..
Sudi-sudikanlah follow dan komen..
Anda semua memang baik.. ^_^