tetamu kehormat

Friday, February 24, 2012

Ape nak jadi?

Astaghfirullahalazim....

Hmmm.. Remaja zaman sekarang. Tak kira bangsa dan agama. Elok je berkepit ngan pasangan. Kalau jalan sesame tu takpe lagi. Ni siap berpegang tangan. Hadui.

Selalu sangat tengok fenomena camni. Kalau dah pegi bandar kompom jumpe. Kat shopping complex takyah nak cite la.

Kawan aku pernah luahkan kat aku. Ape la maknenye pakai tudung tapi jalan ngan boipren berpegang tangan. Haha.

Aku tak tau la nak cakap ape. Saje taip entri ni nak luahkan perasaan dan teguran.

Kalau nak jalan ngan awek/pakwe tu, jaga la adab. Jaga batas2 pergaulan. Especially yang Islam, hindarilah perkara yang dimurkai Allah.

No comments:

Post a Comment

Terima kasih sudi membaca..
Sudi-sudikanlah follow dan komen..
Anda semua memang baik.. ^_^