tetamu kehormat

Friday, November 18, 2011

Sesi mengemas

Huh. Penat. Pening jugak kalau dah nak packing nih. Tak sangka barang2 aku banyak camni. Hehe. Misi utama arini, nak clearkan barang2 dalam bilik. Tinggalkan sikit2 je dah la. Tak kan la nak clearkan abih2. Kang tak pasal2 penyelia asrama ingat bilik ni takde yang duduk.

Malam ni nak enjoy habih2 kat asrama. Tak tido pun takpe la. Sebulan lebih tak jumpa ngan kengkawan, rindu lak nanti ngan suasana kat sini.

Esok pepagi lagi dah kena berkumpul. Nak gerak dalam kul 6.30. Betul ke? Tak tau la. Dah berapa kali ipg ni sediakan bas ke LCCT, ni la first time aku ikut sekali. Sebelum ni asyik naik bas luar je. Dah beli tiket baru tau ipg ada sediakan bas. Kalau tiket tu boleh jual balik takpe la.

Best tengok ada pelajar yang dah balik. Gembira je ati diorang. Tak adil betu la mak ayah datang amik. Nape tak antar je semua pelajar semenanjung ke borneo. Haha. Baru rasa seksanya berjauhan beribu-ribu batu ngan family.

Mood : Nak balik...............mak!!!!

No comments:

Post a Comment

Terima kasih sudi membaca..
Sudi-sudikanlah follow dan komen..
Anda semua memang baik.. ^_^