tetamu kehormat

Monday, November 21, 2011

Malaysia 4 - 3 Indonesia

Yess!!! Alhamdulillah Malaysia menang gak akhirnya. Tengok kat umah pun berdebar. Huhu.

Leh la kite berbangga  ngan pemain2 Malaysia nih. Tabik kat diorang. Aku respek kat Khairul Fahmi sebab die jaga pintu gol baik2. Pasni bleh keje jaga lak. Hehe.

Tahniah aku ucapkan untuk skuad bolasepak Malaysia sebab dah berjaya meraih pingat emas untuk sukan SEA ni.

Tahniah jugak aku ucapkan untuk family aku sebab berjaya tonton match sampai abis. Macam2 je dugaan nak tengok bola malam ni. Haha. Cekidaut...

*Agak2 PM kite bagi cuti lagi tak?*

No comments:

Post a Comment

Terima kasih sudi membaca..
Sudi-sudikanlah follow dan komen..
Anda semua memang baik.. ^_^