tetamu kehormat

Saturday, November 12, 2011

Dugaan di musim peperiksaan

Assalammualaikum...salam sejahtera..

Hehe.. Aritu kate tak nak update blog sampai abis exam. Tapi ade update jugak. Hampeh betui kan? "Dey kici. lu cakap tara serupa bikin la.."

Banyak betul la dugaan mase minggu exam nih. Nak aku senaraikan tak?? Nak tak? Nak? Nah.

**********

1. Otomatik mengantuk bile setat study walaupun baru lepas mandi. Senang cakap, study akan mengundang rasa mengantuk tak kira masa di mana jua.

2. Ramai kawan yang ajak sembang kat pesbuk. Sebelum ni takde pun.

3. Semakin senang nak cari game. Asyik download pastu layan berjam-jam. Bile nak study??

4. Kreativiti di photoshop. Tak puas ati selagi tak siap ape2 yang aku nak buat. Dah siap, kuar idea nak buat yang lain. Idea kreatif mencurah2. Dermm!!

5. Kat pesbuk asyik bising pasal nak cuti. Semangat exam berubah ke semangat nak balik cuti.

6. Elaun masuk lambat. Duit pun dah.....haisshh malu la nak cakap... Aku rase pengemis tengok wallet aku pun rase kesian.

**********

Pening gak aku camne nak handle perasaan aku nih. Nak kuatkan semangat nak blajar. Orang lain asyik kate kuatkan semangat. Abaikan benda2 yang membuatkan aku bleh lalai. Tapi.....sedeyhh!!! 

Skang ni, dugaan no. 6 tu boleh diabaikan... Alhamdulillah ada pihak yang sungguh baik ati memberikan sumbangan dan sanggup menempuh dugaan yang mendatang semata-mata tak nak aku bedal mee maggi je sebab takde duit. Huhu. Terharu bai.... Tak sabar plak rase. "Mak, orang nak kawen!!!" Hahahaha...


No comments:

Post a Comment

Terima kasih sudi membaca..
Sudi-sudikanlah follow dan komen..
Anda semua memang baik.. ^_^