tetamu kehormat

Thursday, October 27, 2011

Nora Elena musim kedua?

Yeahoo!! Akhirnya dah sampai episod 23 tengok citer Nora Elena. Eleh tau la citer ni dah lame abes. Korang diam2 dah la. Hehe. Sebenarnye takde pun musim kedua. Kitorang je yang baru tengok citer nih.

Cuti, tak tau nak buat ape. Kawan2 aku pun setat menjiwangkan diri tengok citer nih. Sekali sekala tengok drama Melayu ok gak. Layan bai. Hehe. Aku ni dah la spesies tak suke melayan citer jiwang. Tapi bile setat kene citer nih, memang melekat.

Korang mesti gelakkan aku sebab baru tengok citer ni kan. Lalalalaa.... Aku tak kisah. Nak tengok episod akhir tapi terbantut sebab sume player takleh nak main episod tuh. Ade something wrong la tu. Sakit ati betoi la.

Best gak tengok badan Aaron Aziz yg ketul-ketul tuh. Kalau aku nak buat badan camtu, agak2 bleh tak? Ngee~ Tak pun nak buat macam brader Ben. Wooo. Sah2 orang tak caye aku ni anak bapak aku. Pastu mak aku pun tak berani lagi nak mintak tolong aku urutkan kaki dia. Ummm takpela. Jadi camni pun syukur. Tapi kalau betul jadi macam brader Ben, lagi la syukurrrr..

Esok nak teruskan usaha mencari, nak download episod last tuh. Tak puas ati la. Kene tengok abis gak. "Sethhh....u memmmang dah banyyak berrrubah....". Haishhhhh.....

No comments:

Post a Comment

Terima kasih sudi membaca..
Sudi-sudikanlah follow dan komen..
Anda semua memang baik.. ^_^