tetamu kehormat

Wednesday, September 21, 2011

Hari ini

Heheh. Arini macam2 aktiviti nak buat kat asrama. Petang ni ada nak buat pengungsian asrama (evacuation drill), penilaian ntuk pertandingan 3K kolej kediaman, pastu ada majlis jamuan ari raye lak. So, kelas ntuk petang ni pun terpaksa la cancel. Malasnye nak ganti balik nanti. Huhu. Takpe la. Sekali sekala ye dak? Pertandingan 3K, bilik aku biase je la. Aku ngan roomate juz kemaskan bilik ni je. Tapi terpikir gak. Bilik aku ni kemas ke kosong? Haha. Barang2 sume susun dalam locker. Pastu fail2 yang biase duk dalam locker arini letak atas meja, jadi hiasan. Speaker ngan extension wire dah sorok dalam kotak. Heater ngan iron lak awal2 dah sumbat masuk dalam keter member. Ngeh3. Lepas abih penilaian baru la amik kuar. Lepas tu bilik yang elok tersusun rapi akan kembali jadi bilik seekers. Nak kemas2 sangat kompem tak menang gak. Tapi kang kalau tak susun kena maki lak ngan warden.

Canopy dah siap terpasang. Petang nanti nak datang makan je pun, takde motif lain.

No comments:

Post a Comment

Terima kasih sudi membaca..
Sudi-sudikanlah follow dan komen..
Anda semua memang baik.. ^_^