tetamu kehormat

Saturday, August 6, 2011

Diari 6 Ramadhan...hihi

Arini mood aku tak berapa nak baik. Tetibe laptop aku buat hal. Huhu.. Da plan taknak tido sampai subuh. Nak buat keje la kunun.. Dandan kul 4 pagi tuh incik lappy ni buat perangai lak. Lepas je login, haram takdak gambar langsung. Jenuh aku buat keje restart. Mau dekat seploh kali kut. Last2 aku serender gak....

Shutdown lappy.....

Padam lampu......

Tarik selimut.....

Tido......hehe..

Kul 5 pagi, incik henset aku lak melalak2. Haishh.. Ngantuk gile da nih. Kelopak mata aku pun x larat nak berpisah. Mata tak bukak lagi, aku cari henset...Titt!!! Senyap pown..hehe...sambung tido..

Bangun kul 6.. Alamak!! Dah subuh dah!! Pehal leh terlepas sahur ni.. Ahh takpe lah.. Lepas solat, landing balik...haha... Elok bebenor perangai...

Dah kul 10 pagi baru la celik mata.. Teringat kat lappy. Aku bangun, terus cubatrytest lappy. Adoyai!! Cane nih.. Nak buat assignment weyh.. Pastu aku ingat nak format je benda alah nih. Sakit ati betol.. Kena tunggu kawan aku balik lak nak mintak installer.. So...sabar....

Then, banyak masa aku luangkan kat atas tilam kesayangan nih..hehe.. Dah tak tau nak buat apa..... Ati pun tengah risau+marah+penin.... Hmm..ati pun bleh penin...

Bangun je tido... Aku on balik lappy.. Same gak.. Aku try shortcut2 (Windows key combination) yg ada. Maybe leh pakai..hehe... Lastly, aku leh bukak control panel. Alhamdulillah. Dapat tuh...terus je aku buat system restore. Ntah dari mana datang idea aku pun xtau.

Alhamdulillah lepas tu lappy aku elok balik..hehe... Senyum lebar.. Kalau la aku tau dari pagi tadi kan ke senang....

Malam ni.. Target aku.. Nak setelkan assignment. Kalau bleh nak siapkan je terus. Kalau tak siap abis pun, siap 80% dah syukur dah...hehe

Babai~~

*sori lame tak update coz sibuk melakukan ibadah sempena bulan Ramadhan ni...hahahaha....

No comments:

Post a Comment

Terima kasih sudi membaca..
Sudi-sudikanlah follow dan komen..
Anda semua memang baik.. ^_^