tetamu kehormat

Monday, August 15, 2011

Assalammualaikum warahmatullahi wabarakatuh.... <---nak dapat pahala lebih la tu

Hehe..Entri kedua sepanjang bulan posa nih (bukan bulan je yang posa). Bulan Ramadhan yang penuh barakah. Bulan Ogos yang penuh ngan assignment. Penuh2 pun sempat gak hapdet belog kesayangan ni kan...haishh..

Alhamdulillah dah setengah bulan kite posa. Tak sedar kan? Hehe.. Aku pun yang sebulan ni penuh bergelumang ngan assignment tak sangka dah 15 ari. Kengkadang tu ada gak tanay diri sendiri. Camne amal ibadat aku ekk? Aku rase aku masih banyak membazirkan 15 ari yang mulia nih. Huhu....

Arini aku berbuka posa kat umah member aku. Bukan aku sorang. Ada 3 orang lagi gerangan yang agak bernasib baik. Bukan agak. Memang bernasib baik. Hehe. Naik buncit perut aku makan berbuka tadi. Rase2 kalau lepas makan tu terus solat, memang rukuk tak bangun2 la jawabnye. Mase tu la, aku teringat kat famili aku kat umah. Teringat balik bile berbuka kat umah. Ada ayah, mak, atok, nenek, abang aku. Rindu nak makan same2. Skang ni, jarang la aku nak dapat peluang macam ni lagi. Muka je hepi. Ati tersentuh siyut. Huhu... (jap aku nak nanges jap)

Nak citer ke pasal aku bukak posa kat umah? Hehe.. Takpe la. Lain ari aku citer la ae..

Sumpah kenyang!!! Haha. Rase bleh tahan sampai esok kut. Takyah la aku nak selongkar loker cari barang nak di ngap mase sahur.

Anyway, thanx 2 my fren and his family (taknak bagitau nama dia coz pasti dia tersipu2 malu kalau bace) sebab dah membukak posa kitorang ari ni (ntah ape punye ayat daa). Ingat nak singgah moreh kat mekdi. Tak pon kat kepsi. Tapi tak jadi la pulak. Haha...

Malam ni aku ingat nak setelkan je sume esaimen yang tak penah nak setel2 lagi nih. Tapi kuasa magnetik kelopak mata aku lagi dasat dari kuasa siput sedut. Dah tak leh nak tahan. Aku selesaikan la entri aku ni dengan serangkap pantun..........

Pulau Pandan jauh ke tengah
Dah tengah malam dah...


Amacam? Bleh tak? Ngee~ Bleh la an... An3.. Hehe... Gudnyte... Babai....

*entri ni aku taip dalam keadaan mamai...harap maklum...*

No comments:

Post a Comment

Terima kasih sudi membaca..
Sudi-sudikanlah follow dan komen..
Anda semua memang baik.. ^_^