tetamu kehormat

Friday, May 27, 2011

Cuti suda mari.....

Yeay!!! Da cuti...hehe... Da tak sabo nak balik weh....huhu.. Da dekat 5 bulan aku tak tengok kampung halaman... Tak jumpe mak ayah.. Ari ni, kitorang da start cuti. Jelez gak tengok member2 da balik awal tuh. Da gerak kul 10 lebih tadi ngan bas IPG. Aku? Aku still kat asrama lagi. Aku ikut bas luar je.. Hehe... Insyallah kul 4 lebih nanti, aku gerak gi Medan Gopeng. Aku amik bas kul 5.30. Doakanlah aku selamat sampai ke umah ekk...hehe.. Flight aku lak kul 7.50 pagi esok. So..kena bermalam kat LCCT lagi la malam ney..huhu.. Takpe.. Da biase da pun. Macam ni la kalau hidup kt negeri orang. Semangat berdikari tu mesti ada. Kalau setakat bermalam kat airport pun taknak baik takyah gi sini..hehe... Kitorang cuti 3 minggu, so mungkin dalam 3 minggu tu jugak blog ni tak ber update.. Bukan ape... Ghumoh awok bukan takde interrrnet.. Awok je maleh nak unline. Laen la kalau internet kat ghumoh awok free je macam kat IPG awok ney... Udah le selow, na kene bayar pulok.. Nak gi cc...aku ni bukan jenis yg suke lepak kat cc je manjang.. Kalau cc tuh sebelah umah aku boleh la kut..hehe... Pemalas gak aku nih.... Ish3!!....

Aku da x saba na balik ney...nak jumpe mak ayah, atuk, nenek, pak lang, pak ngah, paksu, pak long, dan sesape jerr yg aku rindui...x lupe gak cik adik...huhu... Da lame x jumpe... Da sedia da nak jawab soalan2 pakcik2 kat kampung aku tuh...hehe.. Biase la.. Alangkan aku tak balik 3 bulan pun diorang sibuk tanya aku, ni lak 5 bulan. Sekali sekala jadik fofuler...hoho...

Mase aku taip nih, aku da 97% siap packing.. Aku agak aku la orang paling last packing...hehe... Maleh nak packing.. Rase nak balik teros aje... For all my friends, especially hantu2 K13, HAPPY HOLIDAY!!!!!! Cuti ni buat la benda2 berfaedah ye kengkawan ku.. Jangan lupakan aku...hehe.. Jumpe korang lagi sem depan...Insyallah.. For all IPGM TESLians, don't waste our time ok. Focus for the exam... Good Luck!!!

Tu je aku boleh cakap kat korang setakat ni... Nanti kalau ada masa aku taip la entri2 baru lak ekk!! So, selamat bercuti...... Assalammualaikum......

Thursday, May 12, 2011

Happy Birthday!!!!!!......

12 Mei... Hehe.. Ari yg agak spesel ntuk aku, tapi lebih spesel ntuk orang tuh.. Apa dia??? Ari nih, cik adik kesayangan aku sambut hari lahir yg ke.......emm....tak nak la aku bagitau..hehehe.. Happy birthday to you...happy birthday to you...happy birthday my sweetheart....happy birthday to you!!! Malam ni aku tak leh nak wish kat dia. Iye laa duk asrama sekolah tak leh bawak henset pun.. So, aku juz wish dalam ati je la..kot2 dia bole dengar kata ati aku kan...hikhik..jiwang gile... Da tak tahan, aku lepas je dalam entri nih.. Tak puas ati kalau setakat wish bufday orang lain dalam ati je...huhu.. For my sweetheart....happy birthday to you.. Abg doakan syg dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki, tercapai segala yg syg impikan.. Semoga hubungan abg n syg berkekalan sampai ke akhir hayat. Amin...

p/s: Entri simple je..sekadar nak meluahkan isi hati aku.. Da takleh nak pendam...hehe...