tetamu kehormat

Monday, March 21, 2011

Ntah lerr...

*maaf lerr..aku tak tau nak letak tajuk yang seswai...so, korang bace je lah ekk..*

Haha... Akhirnya siap gak assignment pertama aku ntuk sem 2 nih.. Setelah berhempas pulas dan bertungkus lumus dengan menggunakan segala kudrat yang ada, akhirnya assignment aku selesai dengan jayanya....hehe.. Bangga bai...

Arini gak aku ngan geng-geng sesumpah pepatung seperjuangan aku dapat markah ntuk mock exam ntuk LDS kitorang.. Hah? LDS? LDS tu kalau orang planet jupiter panggil Language Description..hehe...

Cuak gak aku mase lecturer tengah nak bagi exam paper tuh. Dandan die kabo lak most of us dapat markah yang tak sepatutnya kitorang dapat..hehe... Pandang member aku kiri kanan belakang sume da menunjukkan riak-riak wajah ngeri, gerun dan sewaktu denganya termasuk aku. Depan? Depan takde bai 'coz aku duk depan.. Budak baik dan hensem kene la duk depan.

So, dipendekkan cite yang memang pendek, I got 40 marks only. Since, it is terrible for me..haha.. Tu la orang soh study tak nak. Bukan tak nak.. Dua ari lagi nak exam tuh aku demam lak. Demam bukan sikit2 punye demam. Rase tak leh nak bangkit da. Sumpah. Baru nak bace sket, mate da berpinar, pale lak rase nak nak pecah. Aku rase macam da jatuh dari lapisan ozon ke lantai besi waja yang bersalutkan konkrit (ok yang ni aku tipu). So, tak leh la aku nak study. Nasib baik malam sebelum exam tuh kitorang ade buat extra class dan aku pun ok gak sket malam tuh. So, bole la aku study sket. Nasib baek la Mr. Lim (lecturer aku) ni baek dan rajin dan mengutamakan student dan bertanggungjawab dan segala-gala yang bersangkut paut dengannya.

Justeru, memandangkan terlampau ramai yang memperoleh markah yang agak rendah (ayat skema lagi)..beliau telah menawarkan extra class secara percuma kepada mana-mana student yang berkenaan termasuklah budak yang bernama yusman. hahaa....... Ramai lak tuh.. Takde la sunyi xtra class tuh nanti. Bole la kitorang same mengimarahkan kelas beliau...hehe... Mane nak dapat lecturer baek camni....

Skang, kitorang da sedia nak tengok result subject laen lak.. Aku da bole agak da...musti pass fail nyerr...ngee~ Kalau le mak ayah aku tanye, tak tau da nak jawab pe...

Lepas kelas je, balik dorm, letak beg, landing... Biase laa... Ari biase takde la cik adik nak temankan aku..hehe... Aku pun da ngantuk sangat da.... Sekian dulu perkembangan terbaru dari cawan sumpak...hehe... Bertemu kita di alam mimpi...... check out!!!!

p/s: maaf laa kalau entri ni tak menarik langsung dan agak membosankan apabila membacanya...hehe...biase la kan budak ni baru lagi...tak brape reti nak naip entri...

No comments:

Post a Comment

Terima kasih sudi membaca..
Sudi-sudikanlah follow dan komen..
Anda semua memang baik.. ^_^