tetamu kehormat

Sunday, February 6, 2011

Di keheningan malam.....

Di keheningan malam...termenung ku berseorang..x lena mata d pejam...t'dgr sora t'ngiang...chewah nk nyanyi lak dye..huhu...saje je menjengah blog mlm2 bute neyh...dh brape ari blog aku x update 'coz line wifi yg secara tiba2 menghadapi masalah yg masih x dpt dkenal pasti puncanya...aisemen...hehe...saje nk meluahkan perasaan..mase ney aku tgh risau ngan umah aku...huhu...td aku dh rase ngantuk..tp tetibe je ilang ble ayah aku call then bagitau yg kat sane da banjir...skali lg bnjir mase ak xde kt umah..huhu...aku juz mmpu b'sabar n b'doa je skang...hrp2 xde pape t'jadi kt kmpung aku.....

Wednesday, February 2, 2011

Menghitung hari.......

Hmm...cuti yg sugguh membosankan....udah le bosan, wifi kat tmpt aku ney lak buat hal...adoyai....jgnkn nk update blog, nk connect pown x bole der....huhu...ney nsib baek la bole msuk...kalu x mmg haru le jwbnyee.....tiap ari aku ngan kawan2 melakukan perkara yg sama....bangun tido kul 10@11 pagi...pastuh nengok movie....solat, kuar makan....lepas makan balik ostel...sampai ostel perut lapar balek der..huhu...petang lak smbung tido...lepas Asar kitowang layan tenis lak...smpai sakit tangan aku coz x pandai nak keraskan tangan nak pukul bola....kengkadang aku terr jumping smash..haha....gilo apo maen tenis ado jumping smash....bkn ape der...da biase ngan badminton....jgn smpai karang aku tnggu shuttlecock jatuh bru nk pkul balek....haru......huhu....kuar enjoy??elaun pown x masuk lagi....silap2 aribulan mkn spaghetti perisa kari je la aku ney...huhu...mmg sedih la cuti ney....xleh nk kate pape da.....chill out!!!!