tetamu kehormat

Sunday, January 30, 2011

kunyanyang pagi.....

pukul 8 pagi.....huhu..asrama IPG ku sunyi sepi...ramai lagi yg still terbungkang kat katil tuh..biase la an, ari minggu..mmg seswai cgt2 nak rehat...hehe..mggu ney ipg aku akan mengalami kesunyian tahap gaban coz ramai student yg balik ghumoh...besh nyee..so, tggl laa aku ngan beberapa org member yg senasib ngan aku...huhu..tu ok la lagi..yg malehnye, bile nk mkn tpakse le kitorang menapak mkn kat luar nuu...mmg penat laa..mase nie laa aku terpikir nk lggr rules at ipg ney, bwk rice cooker...haha...tp takpe laa, ni laa yg org kate nasib...dh rezeki aku camni, so redha je laa an...pagi2 lagi aku dh ngadap laptop sambil layan lagu2 feveret aku...besh woo...arini aku xde plan nk buat pape lg...so tlg la bg cdgn kat aku ekk...ehe..kpd org2 yg paling aku syg, ma, pa, abg eko n also ameng cyg, happy weekend!!!!..i luv u all.....(sedih lak aku)...check out!!

No comments:

Post a Comment

Terima kasih sudi membaca..
Sudi-sudikanlah follow dan komen..
Anda semua memang baik.. ^_^